Loading...
وکیل دعاوی چک +تخصصی ترین وکیل تهران در حوزه ی دعاوی چک
پنجشنبه 26 بهمن 1402 وکیل بی نهایت 67 0

وکیل دعاوی چک +تخصصی ترین وکیل تهران در حوزه ی دعاوی چک

شما میتوانید با برقراری ارتباط با ما تمام امور پرونده ی چک خود را با سرعت هر چه تمام به نتیجه ی دلخواه برسانید.

 

اگر در کسب و کار خود یا به هر علتی گرفتار چک یا چک‌های برگشتی شده‌اید در این مقاله وکیل دعاوی چک به یکی از خصوصیات و امتیازاتی که قانون گذار برای مطالبه وجه چک در نظر گرفته را با شما بررسی می‌کند. که این امتیاز موجب آسان تر شدن کار شخص طلبکار در پروسه قضایی مطالبه وجه چک می شود . احتمالاً شنیده‌اید که اگر از کسی طلبکار باشیم می توانیم معادل طلب خود را از اموال شخص بدهکار ، با نظر مرجع قضایی توقیف کنیم . وکیل دعاوی چک به شما توضیح می‌دهد که به این عمل در اصطلاح قانونی تامین خواسته گفته می شود. در ادامه ی این مقاله به مهم ترین سوالات شما در این حوزه پاسخ داده خواهد شد و معنی کامل تامین خواسته نیز به شما گفته خواهد شد.

 

بهترین وکیل دعاوی چک

 

پروسه ی تامین خواسته چگونه انجام می شود؟

 اصولاً وقتی دادگاه می خواهد قرار تامین خواسته صادر کند از خواهان یا همان طلبکار می خواهد که مبلغی را با عنوان خسارت احتمالی به حساب دادگستری واریز کند تا اگر طرح دعوای او به هر علت واهی بود و موجب شد به خوانده خسارتی وارد شود از محل خسارت احتمالیِ دریافت شده ، تا کمی یا همه ی آن خسارت جبران شود.این قضیه به سیستم قضایی کشور کمک می کند تا از طرح شکایت های بیهوده جلوگیری شود تا زمان و هزینه ی بیهوده از طرفین دعوا مصرف نشود. وکیل دعاوی چک به شما می گوید که قانون گذار در مواردی پرداخت خسارت احتمالی را واجب ندانسته و دادگاه باید بدون دریافت خسارت احتمالی از خواهان ، قرار تامین خواسته یا همان توقیف اموال خوانده را صادر کند. در ادامه می خواهیم کمی راجع به این موارد صحبت کنیم تا شما نیز بدانید در صورت پیش آمدن موقعیت مشابه، باید چه کاری انجام دهید. یکی از این موارد مربوط می‌شود به دعاوی چک‌های برگشتی که دارنده چک با مراجعه به بانک چک را برگشت زده؛ و گواهی عدم پرداخت دریافت کرده است. وکیل دعاوی چک برای توضیح بیشتر اضافه می‌کند که با استناد به بند ج از ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی و طبق نظر اکثریت حقوقدان ها ، دادگاه‌ها مکلفند بدون دریافت خسارت احتمالی در خصوص دعاوی مربوط به مطالبه وجه چک قرار تامین خواسته صادر کنند.

وکیل دعاوی چک این نکته را تذکر می‌دهد که در خصوص شرایط پرداخت این خسارت احتمالی بین حقوقدانان اختلاف نظر وجود دارد و با توجه به شرایط پرونده ی هر فرد باید با توجه به مذاکرات مبلغ خاصی در نظر گرفته شود.

 برخی معتقدند دادگاه‌ها بدون در نظر گرفتن هیچ شرط و شرایطی مکلفند بدون دریافت خسارت احتمالی ، در خصوص دعاوی مربوط به چک و مطالبه وجه آن، قرار تامین خواسته را صادر کنند اما این گروه از حقوقدان ها بسیار اندک هستند.

اما در مقابل نظر حقوقدانان اشاره شده، اکثریت حقوقدانان با استناد به نظریه مشورتی شماره ۶۳۷۹/۷ و رای وحدت رویه شماره ۵۳۶ دیوان عالی کشور ، بر این نظر هستند که دادگاه‌ها فقط در صورتی بدون دریافت خسارت احتمالی از خواهانِ مطالبه وجه چک، قرار تامین خواسته صادر می‌کنند که خواهان،طلبکار یا همان دارنده چک ،ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ سر رسید چک ، به بانک مراجعه کرده باشد و چک را برگشت زده و گواهی عدم پرداخت دریافت نموده باشد . وکیل دعاوی چک برای توضیح بیشتر متذکر می‌شود چنانچه دارنده چک ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ سررسید چک آن را برگشت نزند و گواهی عدم پرداخت از بانک دریافت نکند ، در صورت طرح دعوای مطالبه وجه چک نمی تواند از معافیت در خصوص پرداخت خسارت احتمالی استفاده کند و اگر از دادگاه تقاضای صدور قرار تامین خواسته و توقیف اموال بدهکار را داشته باشد. با نظر دادگاه باید مبلغی را به عنوان خسارت احتمالی به حساب دادگستری واریز کند.

چه مبلغی را باید به عنوان خسارت احتمالی به حساب دادگستری پرداخت کرد؟

در خصوص میزان خسارت احتمالی ، وکیل دعاوی چک به شما خواهد گفت که این میزان کاملاً به نظر قاضی بستگی دارد و اگرچه معمولاً قضات محترم مبلغی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد ارزش خواسته یا همان مبلغ چک را تعیین می‌کنند ،اما ممکن است در برخی پرونده‌ها با صلاحدید و نظر قاضی رسیدگی کننده، این میزان به ۵۰ درصد مبلغ خواسته هم برسد. بنابراین ابتدا پرونده ی شما باید در جریان دادگاه بیوفتد و شروع به طی کردن مراحل پیگیری قضایی بکند، سپس  با توجه به نظر خود شخص قاضی پرونده ی مورد نظر،مبلغ خسارت احتمالی به شما اعلام شود. وکیل دعاوی چک در خصوص رای وحدت رویه‌ای که به آن اشاره شد این نکته را تذکر می‌دهد که دیوان عالی کشور این رای را با استناد به مواد ۲ و ۳ قانون صدور چک مصوب ۱۳۵۵ و مواد ۳۱۰ تا ۳۱۵ قانون تجارت صادر کرده است . با این حال خیلی از افراد از این مهلت ۱۵ روزه بی اطلاع هستند و آن امتیاز مهم در خصوص معافیت از پرداخت خسارت احتمالی را از دست می دهند.

در حالی که وکیل متخصص و وکیل دعاوی چک با اطلاع از این موضوع همیشه بهترین مشاوره و بهترین خدمات وکالت را به شما ارائه می‌دهد.

 

خسارت احتمالی

 

آیا فقط در صورت عدم موجودی و برگشت خوردن چک اگر دارنده چک ، دعوای مطالبه وجه چک را در دادگاه مطرح نمود، می‌تواند از معافیت پرداخت خسارت احتمالی برخوردار شود؟

 وکیل دعاوی چک در پاسخ با اشاره به نظریه مشورتی شماره ۱۳۳۹ پاسخ می‌دهد دلیل برگشت خوردن چک و صدور گواهی عدم پرداخت هیچ تاثیری در برخورداری دارنده چک از معافیت پرداخت خسارت احتمالی ندارد. وکیل دعاوی چک برای مثال اشاره می‌کند به اینکه ممکن است یک فقره چک به دلیل عدم تطابق امضا منجر به صدور گواهی عدم پرداخت شود . یا ممکن است به دلیل عدم موجودی کافی در حساب صادر کنند برگشت زده شود . هیچ کدام از این موارد تاثیری در برخورداری دارنده چک از معافیت پرداخت خسارت احتمالی ندارد.وکیل دعاوی چک متذکر می‌شود البته به شرطی که دارنده چک ظرف مهلت ۱۵ روز از تاریخ سر رسید چک که به آن اشاره شد ، به بانک مراجعه کند و گواهی عدم پرداخت دریافت نماید. در واقع مهم ترین نکته در حوزه ی دعاوی چک همین قضیه است. و همانطور که در سرتاسر متن مقاله ی وکیل دعاوی چک گفته شد، این از همه مهم تر است.

معنی دعاوی چک در وکالت چیست؟

در زمینه ی فروش یا تجارت، روزانه تعداد زیادی چک رد و بدل می شود.این چک ها برای هر تاجری جزو اموال و سرمایه های آن تاجر حساب می شود. زمان چک کشیدن باید به مبلغ و تاریخ آن دقت کنید تا از اصالت آن مطمئن شوید. اگر هنگام چک کشیدن متوجه شدید که توان پاس کردن آن را ندارید به شما پیشنهاد میکنیم که از همان ابتدا آن چک را نکشید. به این دلیل که اگر چک شما پاس نشود و طرف مقابل از قوانین آگاه باشد یا  یک وکیل کارکشته داشته باشد، شما وارد یک دعوای چکی می شوید که تنها در دادگاه قابل حل است. در واقع دعاوی چک به این معناست که طرفین یک چک به هر علتی اعم از خالی بودن حساب صاحب چک، بسته بودن حساب صاحب چک یا هر بد قولی دیگری از جانب صاحب چک، از یکدیگر طرح شکایت کرده،و وارد دعوا می شوند. از آنجایی که ما قانون مفصل و کاملی در مورد صدور چک داریم، اکثرا این دعاوی به دادگاه میکشند.اما قبل از اینکه طرح شکایت و پیگیری مراحل قانونی انجام شود، گیرنده ی چک باید به بانک مراجعه کرده و گواهی عدم پرداخت چک را از بانک صادر کننده دریافت کنید. باید حواستان باشد که این گواهی باید در روز های اولیه صادر شود تا طرح شکایت شما بدون اختلال و به روانی انجام پذیرد. وقتی که گواهی عدم پرداخت را از بانک دریافت کردید، شما مدارک کافی برای طرح شکایت را در اختیار دارید. بنابراین می توانید به نزدیک ترین دادگستری مراجعه کرده و با ارائه ی مدارک طرح شکایت خود را آغاز کنید.

چرا وکیل بی نهایت را به عنوان وکیل دعاوی چک خود، انتخاب کنیم؟

شاید شما هم همیشه به دنبال یک وکیل دلسوز و پیگیر کار برای پرونده ی خود بودید. معمولا در حوزه ی کاری وکلا، کمتر پیش می آید که وکیل دعاوی چک تخصصی پیدا کنید.اما ما در وکیل بی نهایت مفتخریم که به شما معرفی کنیم در خصوص دعاوی چک، ما به صورت تخصصی کار می کنیم.وکیل بی نهایت در طی سالیان گذشته چندین کیس دعاوی چکی را با بهترن نتیجه گیری حل کرده و به اتمام رسانده؛ به همین علت است که در حوزه ی مطالب حقوقی چک و دعاوی آن چندین مقاله روی سایت آپلود کردیم.لازم به ذکر است که وکیل بی نهایت حتی پیچیده ترین پرونده ها را حل می کند. بنابراین  نگران شرایط پیچیده ی پرونده ی خود نباشید چون ما آن را به نتیجه خواهیم رساند. یادتان نرود که حتی پیچیده ترین پرونده ها نیز، که امیدی به پیروزی آنها در دادگاه ندارید، ارزش امتحان کردن  را دارند. پس همین حالا به شماره ی 09396070380 در واتس آپ پیام دهید و مشکل خود را مطرح کنید؛ تا ما در کوتاه ترین زمان ممکن و بعد از آنالیز شرایط پرونده،آن را پیگیری کنیم.

عمومی #بهترین وکیل دعاوی چک 
تماس با من